Kövess minket

Aztaa

Barbra Streisand kétszer is klónoztatta a kutyáját, és most velük él együtt

Barbra Streisand nyilvánosságra hozta, hogy új háziállatai, Miss Violet és Miss Scarlett előző kutyájának klónjai – számolt be róla az MTI.

Megosztva

Forrás: Variety

Barbara Streisand full komolyan klónozta a kutyáját, ráadásul kétszer is, ráerősítve, hogy már a jövőben élünk. Mielőtt Barbara Streisand coton de tuléar fajtájú kutyája 2017-ben meghalt, sejteket vettek a szájából és a gyomrából, majd ezek segítségével klónozták a madagaszkári kutyafajtát.

Annak ellenére, hogy a kutyák klónok, a gazdájuk váltig állítja, hogy Miss Scarlett, és Miss Violet „különböző személyiséggel rendelkeznek” „Már várom, hogy idősebbek legyenek és meglássam, hogy örökölték-e Samantha barna szemét és komolyságát” – nyilatkozta az énekesnő a Variety című filmes szaklapnak. Streisandnak van egy harmadik kutyája is, de az nem klón, őt csak simán befogadta. 

Barbara Streisand nem az egyetlen híresség, aki klónozta háziállatát. Diane Von Furstenberg divattervező és férje, Barry Diller 100 ezer dollárt fizetett kutyájuk klónozásáért 2016-ban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés