Kövess minket

Hiphop

Bátor amerikaik azért gyűjtenek aláírást, hogy Quavo is szerepeljen a nemzeti himnuszukon

És már csak 1800 szignóra vannak a csoda létrejöttéig.

Megosztva

Forrás:

A Migost, és azon belül is Quavo-t egyszerűen nem lehetett kikerülni az elmúlt egy évben. Amióta a Bad and Boujee által még az utolsó Wu-Tang kazettáját szorongató old school arc is tudja ki ez a hármas, azóta minden előadó szeretne egy szeletet, abból a jó kis Migos hype tortából.

Ennek köszönhetően, ha akarjuk, ha nem, Quavo (aka a refrén Isten) szinte minden második hip hop felvételen szerepel, hisz a legrosszabb esetben is legalább a kattintásokat bevonzza. Ezt pedig az a Kentucky-ban élő Sean Gray is felismerte, aki szerint az amerikai himnusz már 86 éve változatlanul szólal meg, így ideje lenne egy remixet készíteni belőle. Sean aláírásgyűjtésbe kezdett, hisz állítása szerint 2017 van, ideje újítani, és mivel Quavo úgyis minden dalban szerepel, legalább egy fél perc erejéig, igazán feldobhatná már az amerikai himnuszt is, egy két „skrrt skrrt”-el, meg azzal a hanggal, mikor úgy csinál mintha egy madár lenne. Lényeg, hogy mindenképp emberünk a legalkalmasabb a feladatra.

A petíció egy ötezres célt tűzött ki maga elé, ami elég soványka, tekintve, hogy egy egész országot érintő döntésről van szó, de legalább a diskurzus elindult, ebben a fontos kérdésben. Több mint 3 ezer igazi hazafi már aláírt, már csak olyan 1800 szignóra van még szükség, és végre az amerikai himnuszra is lehetne dabbelni, na meg tűz emojival megosztani a Facebookon. MAKE THE HIMNUSZ LIT AGAIN! Írjátok alá!

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés