Kövess minket

Bulvár

Be volt állva Kodak Black, mikor megmogyorózott egy börtönőrt

Azt nem tudni, hogy miként jutott droghoz.

Megosztva

Forrás:

Kodak Black tegnap 3 év és 10 hónapnyi börtönbüntetést kapott, amiért anno illegális úton vett fegyvereket, de lehetett volna ez sokkal több is, hisz egy börtönőrt az elmúlt hetekben úgy megmogyorózott, hogy a férfit kórházba kellett szállítani.

Kodak ítéletekor a bíró azt mondta, hogy a rapper „15 éves kora óta hülyeségeket csinál”, ezért kijár neki pár év kóter. Ezzel egyidőben részletek is kiderültek az október végi börtönbunyóval kapcsolatban.

A Miami Herald cikke szerint Kodak be volt drogozva, mikor az eset történt. Összeverekedett az egyik rabbal, ekkor futott oda egy börtönőr, hogy szétválassza őket, és ennek érdekében paprikaspray-vel fújta le a rappert. Kodak erre annyira bedühödött, hogy rámarkolt a férfi heréire és elkezdte azokat szorítani. A férfi komolyan megsérült, kórházba szállították. Négy másik őr tudta csak lefogni Kodakot. Azt nem tudni, hogy Kodak miként jutott droghoz a börtönben.

Az eset amúgy nem játszott közre a közel négy éves börtönbüntetésénél, mivel még hivatalosan vádat sem emeltek ellene a történtekért.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés