Kövess minket

Aztaa

Beálltak a térfigyelő kamera alá speedezni Dunaújvárosban, őrizetbe vették őket

Körül kellett volna nézni.

Megosztva

Forrás:

A police.hu beszámolója szerint lezárták a nyomozást egy május 4-én történt esettel kapcsolatban, mikor két helyi fiatal egy térfigyelő kamera előtt speedezett, amit a hatóságok elég hamar kiszúrtak. 

A Bartók Béla téren parkoló, BMW-ben tartózkodó, és feltehetőleg kábítószert fogyasztó személyekre lett figyelmes a térfigyelő szolgálat munkatársa. A helyszínre érkező járőrök azonban már senkit sem találtak az autóban. Kis idő elteltével, a szolgálat újbóli jelzésére a rendőröknek sikerült feltartóztatni a BMW-t Dunaújvárosban, az Építők útján. Az egyenruhások a járművet átvizsgálták, amelyben fehér színű, kábítószernek tűnő anyagot találtak, melyet lefoglaltak. Az autóban tartózkodó két férfit a rendőrségre előállították. A nyomozás során beszerzett szakértői vizsgálat alátámasztotta, hogy a lefoglalt anyag kábítószernek minősül, továbbá mindkét előállított személynél alkalmazott mintavétel eredménye igazolta az amfetamin fogyasztását.

A kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatott két dunaújvárosi férfi beismerő vallomást tett, nem is nagyon tehettek mást, hisz videófelvétel készült róluk.

[vembed youtube=”wZXh6HP_hWg” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés