Kövess minket

Hiphop

Beat feltámasztaná a Fekete Vonatot

Beat, az egykori Fekete Vonat tag újra összeakarja hozni a bandát.

Megosztva

Meglepő felhívást intézett Beat, az egykori Fekete Vonat tag volt társaihoz! A rapper, a közösségi oldalán posztolt egy képet, amin Fatimával és L.L. Juniorral közösen látható. A kép önmagában még nem jelent semmit, de a hozzá fűzött szöveg annál inkább.

Miután a Fekete Vonat szétszakadt, a tagok külön utakon folytatták a karrierjüket. L.L. Junior az, aki azóta folyamatosan hallatott magáról, de az utóbbi pár évben már Fatima is állandó szereplője a médiának. Beat karrierje, talán nem ennyire erős, habár Ritmuskrisztus néven Ő is produkált egy albumot, ami érthetően csak a rap kedvelők körében terjedt el.
[vembed youtube=”ucKD93zfjtM” ]
[vembed youtube=”4Qq7OBii8QM” ]

Fehér Tibor, azaz Beat őszintén ír arról, hogy milyen mélyen érintette az, hogy volt társai nélküle álltak össze és hirdették ki újra a Fekete Vonatot (Ha csak egy szám erejéig is). Habár a rappert bántja a dolog, hogy a kollaborációból kihagyták, most felhívást intézett Juniornak és Fatinak. Ha célba ér a törekvése, minden bizonnyal egy ütős produkcióval fognak ismét előállni. Reméljük így lesz!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés