Kövess minket

Hiphop

Beat párbaj kezdődött Swizz Beatz és Timbaland között

Egymásnak feszül a két producer óriás, de csak mókából.

Megosztva

Forrás:

Ki csinál jobb alapokat, Swizz Beatz, vagy Timbaland? – erre a kérdésre keresik a választ a szóban forgó producerek is, miután Swizz még a nyár közepén kihívta barátját egy beat párbajra. Swizz a Floyd Mayweather vs. Conor McGregor meccset felvezető egyik rendezvény által felpörögve dobta be az ötletet, Timbaland pedig videóüzenetben közölte, áll elébe a kihívásnak. 

A bejelentést követő csöndből akár arra is lehetett volna következtetni, hogy az egész csak egy poén volt, de az „Ayo Technology„, és a „The Way I Are” producer nemrég otthoni stúdiójából jelentkezett be Instán, ahol egy friss alapot prezentált, Meek Mill verzéjével kiegészítve. A leírásban emlékeztette Swizz-t a kihívásra, és kiemelte, hogy a beat még folyamatban van, hisz teljesen munkamániás. 

[instagram]BYbJVpJBkMH[/instagram]
Swizz-nek nem is kellett több, egy óra alatt már a kocsijában bömböltette az új dalát (feltételezhetően az I’m With The Smoke című, hamarosan érkező albumról), melyen Lil Wayne szerepel. A bronxi producer bedobta, hogy élőben is megmérkőzhetnek egymással, valamint a készülő lemezeiket is egy napon kéne megjelentetni, csak hogy még komolyabb legyen a versengés.

A két alapból persze nehéz választani, Swizz egy pörgősebb cuccot rakott össze, míg Timbaland a basszus fronton alkotott maradandót. 

[instagram]BYbRmmkDiXu[/instagram]Ti kinek szurkoltok?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés