Kövess minket

Hiphop

Beazonosították Nipsey Hussle gyilkosát, közben a rapper virrasztásán több ember megsérült, miután pánik tört ki a tömegben

Nas is megszólalt a gyilkosság után.

Megosztva

Forrás:

Botrányba fulladt a Nipsey Hussle halála után szervezett virrasztás, melynek helyszíne az a Los Angeles-i ruhabolt volt, mely előtt lelőtték a rappert – írja a The Guardian. A tömegben összeverekedett két ember, majd üvegek törtek össze, amit többen pisztolylövéseknek hittek, emiatt pánik tört ki, több embert megtapostak a menekülés során, és ha ez nem lenne elég, még késelés is történ a káoszban. Legalább 17 ember megsérült, közülük egy súlyosan. 

[vembed youtube=”HFsjz-kvJEU” ]Mindeközben a Los Angeles-i rendőrség beazonosította Nipsey feltételezett gyilkosát. A gyanúsított, egy bizonyos Eric Holder elvileg a gyilkosság előtt összezördült a rapperrel, később pedig egy pisztollyal tért vissza a helyszínre, hogy megölje őt. Nipsey-t a mellkasán és a fején találták el, a helyszínen meghalt.

[twitter]https://twitter.com/LAPDHQ/status/1112947396562960384[/twitter]
Tegnap már írtunk róla, mennyi zenész búcsúztatta Nipsey-t, azóta Young Thug kijelentette, hogy ha a helyszínen lett volna, most gyilkosságért kéne ülnie, mert lelőtte volna a támadót, Nas pedig egy igazán szívhezszoló poszttal elemezte a helyzetet.

„Veszélyes manapság rappernek lenni. Veszélyes feketének lenni, pláne ha pénzed van. Annyi gyűlölet van a világban. Úgy élünk, mint a testvéreink a harmadik világban, csak mi itt, Amerika szívében. Ezek a problémák mélyen gyökereznek, nem lehet rájuk egyszerű választ adni. Nehez megoldást találni, mikor ennyien élnek szegénységben. Mindenesetre én nem kussolok el, Nipsey egy igaz hang volt a sok zajban” -írta.

[instagram]BvsbdXLHTl9[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés