Kövess minket

Tech

Bebizonyították: törött képernyős androidos telefonnal nehezebb csajozni

iPhone tulajok viszont úsznak a punciban.

Megosztva

[gif]https://media.giphy.com/media/12wpgguLAXkki4/giphy.gif[/gif]
Két hete egy hatodik kerületi kávézóban ültem, velem szemben pedig egy 22 éves szőke hajú lány mosolygott, akit Tinderen ismertem meg. Mielőtt megérkezett volna a teánk – amit én a torokfájásom miatt kértem, ő meg azért mert hirtelen nem tudott jobbat mondani a pincér kérdésére, mint hogy „én is” – kiraktam az asztalra a telefonomat, egy frissen vásárolt Samsung A5-öst, aminek sajnos korábban rommá törtem a kijelzőjét.

Mikor a lány meglátta a telefont azonnal olyan fejet vágott, mintha egy halott patkányt raktam volna az asztalra azzal a szöveggel, hogy ha akarod ehetsz belőle. „Én is mindig összetöröm a cseretelefonomat.” – szólalt meg. „Ja ez a sajátom, lusta vagyok cserélni a képernyőt.” – válaszoltam, rövidre vágva a témát. „Ohh…” – reagált a lány, miközben egyre erősebben tikkelt a szeme és láttam, hogy az asztalon fekvő kés felé nyúl. A következő homályos emlékem, hogy a körülöttem összegyűlt embertömegből többen azt üvöltik: „Orvost! Valaki hívja a mentőket.” Szerencsémre fontosabb szervet nem értek a késszúrások és a kórházban hamar felépültem, hogy utána kitalálhassam ezt a nyilvánvalóan kamu történetet, mármint a telefonom típusáról (lol méghogy Android), nem a késelésről (szeretem az őrülteket). De a lényeg az, hogy egy amerikai kutatás szerint akár igaz is lehetne!

[gif]https://media.giphy.com/media/xI3EcnDscZvos/giphy.gif[/gif]

A Match.com nevű társkereső oldal a Research Now kutatócéggel karöltve 5500 szinglit kérdezett meg a szerelmi élet modern útvesztőiről. A technológiát érintő kérdésekből kiderült, hogy az iPhone tulajok 21x negatívabban állnak hozzá Androidos randipartnerükhöz, míg fordítva ez az arány csak 15-szörös. A betört képernyővel rendelkező férfiak pedig jobb, ha kolostorba vonulnak, ugyanis a nők 86%-a negatívabban értékeli az ilyen pasikat.

Egyéb érdekesség, hogy az öltözködésnél (35%), sőt még a mosolyunk szépségénél (37%) is fontosabb, hogy milyen a helyesírásunk (39%) az online létben, és, hogy mennyire jó minőségű képeket (42%) töltünk fel magunkról Facebookra és Instagramra. De még mielőtt azt hinnénk, hogy manapság már csak a lájkok száma számít, érdemes kiemelni, hogy 27% szerint kifejezetten szexi, ha valaki nincs fent közösségi oldalakon, és a telefon miatt se kell igazából a randin aggódni, hisz 45% inkább azt preferálja, hogy elő se vedd randi során…különösen a telefonod.

(via The Verge)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés