Kövess minket

Aztaa

Bebokszolta a kutyát a kocsijába a rendőr, felfüggesztették

Az állatkínzó rendőr akkorát vert az állatba, hogy azt rossz nézni.

Megosztva

Forrás:

Felfüggesztettek egy dányi rendőrt, miután előkerült róla egy videó, amin az látható, hogy fejbe ver egy kutyát. A felvételen, melyet egy ablakból rögzítettek, látható, ahogy az állatkínzó egyenruhás a grabancánál fogva a járőrkocsija hátuljához viszi a szerencsétlen állatot, majd egyszer csak teljes erőből bebokszolja azt a csomagtartóba. A társát ez láthatóan nem zavarja, majd mindketten visszaülnek a rendőrautóba.

[fbpost]https://www.facebook.com/alexander.drayman/videos/1520640028056251[/fbpost]

A rendőrség a videó elterjedése után közleményt adott ki, amiben azt írják a videófelvételen látható esettel összefüggésben a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője azonnali parancsnoki kivizsgálást rendelt el, amelynek eredményeként az érintett rendőrt 2018. február 20-i hatállyal szolgálati beosztásából felfüggesztette.

A Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője az ügy további vizsgálata céljából feljelentést tesz az erre hatáskörrel és illetékességgel rendelkező ügyészségen.

A gödöllői rendőrök intézkedtek a kutya soron kívüli állatorvosi vizsgálatára, amely elsődlegesen megállapította, hogy az állat nem szenvedett sérülést az eset során.

(444)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük