Kövess minket

Hiphop

Beefelni kezdett Lil Baby és Blueface

Megosztva

Beefhíradónk jelenti: Lil Baby és Blueface háborúzni kezdett egymással.

Az ellentét már jó pár hónapja forr, miután Blueface megtudta, hogy Lil Baby tanácsokkal támogatja az akkori barátnője, Chrisean Rock zenei karrierjét. Rock azt állította, hogy Baby olyan számára, mint egy idősebb testvér, de Blueface azon az állásponton volt, hogy a rapper csak a barátnője bugyijába szeretne utat nyerni. Ezen aztán jól össze is vesztek egy Instagram Élőzés során. Blueface és Rock azóta szakítottak, de a kapcsolatuk enyhén szólva is szövevényes és bonyolult, nemrég született meg a közös gyermekük például. A beef végül az előző héten pörgött fel, mikor is Lil Baby beszólt egy egyelőre kiadatlan dalrészleten az ütemet nem mindig találó, mostanában inkább a zene helyett a bulvárban utazó Blueface-nek.

“Put a hunnit up a million times, fuck is a blueface?”  – rappeli Baby, utalva a 100 dolláros bankóra és áthallásosan rapper kollégájára.

Blueface nem várt sokáig a válasszal, szinte azonnal érkezett a „Baby Momma Drama” című dal, mely Lil Baby-nek intézett sorokat is tartalmaz, méghozzá totál direktbe.

“Lil Baby thought he knew me / How you let another grown man feel up on your booty?/ Couldn’t be me, boy, I am not a hoochie/ You niggas really industry, I am really in the streets. – rappeli, azzal vádolva Baby-t, hogy a férfiak felé is kacsingat, plusz nem valódi utcarapper, csak egy mainstream báb. Előbbi vád amúgy ebből a teljesen ártatlan ölelésből eredezthető.

Lil Baby Twitteren reagált, szimplán annyival, hogy azt se tudja, hogy ki az a Blueface, mire Blueface úgy vágott vissza, hogy: „Tudod te, hogy ki az„.

Mint a beefeknél megszokhattuk: folytatás következik…

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük