Kövess minket

Stílus

Befutott a Gucci életmentő kiegészítője, a közel 900 ezer forintot kóstáló párnahátizsák

Ha eddig nem tudtad volna miben szállítani a kedvenc vánkosod.

Megosztva

Ha végignézünk az Alessandro Michele kreatív igazgató által vezetett Gucci kollekcióin, minden szezonban találhatunk jó pár megkérdőjelezhető, szemforgatásra okot adó és összességében abszurd módon komikus darabot. Ilyen volt a Trump hajára emlékeztető szőrös papucs, az aranyból készült műfül kombinálva egy igen szúrós nyakörvvel, ez a furcsa zöld maszk, a nagy felháborodást okozó, üzletekből el is távolított blackface-t idéző balaklava, vagy éppen a dupla G-vel ellátott térdvédő.
Ezekre kontrázott rá a luxusmárka, amikor tegnap elérhetővé tette a 2019 októberi divatbemutatóin már feltűnt kiegészítőjét, a „Backpack Pillow Holder”-t, vagyis a
hátra felcsatolhatós, pánttal ellátott, vánkoshordozásra alkalmas párnahátizsákot.

Forrás: Gucci

– Zárójel: amikor leírtam azt a szót, hogy párnahátizsák, akarva akaratlanul is felidéződött bennem a Fendi hírhedt puncisálja. –
Az excentrikus darab a brand tavaszi-nyári kollekciójának a részét képezi, és a főleg bőr termékeket magába foglaló 1955 Horsebit line egyik legmerészebb kiegészítőjeként értékelhető, mind megjelenés, mind ár szempontjából, ugyanis 2500 euróba, tehát majdnem 900 ezer forintba kerül. Hogy pontos képet adhassunk, megkerestük a Gucci oldaláról jelenleg megvásárolható legdrágább párnát, aminek ára 1400 euró, vagyis majdnem 500 ezer forint, ebből született hipotézisünk az, hogy a párna 500, a bőrkeret pedig 400 ezer forintot ér a 900 ezres komplett darabból, de az is lehet, hogy pont fordítva.
A párna egyébként visszafogott és letisztult fehér-babakék színkombóban érkezik és természetesen kivehető az üresen kábé egy durva bondage-kellékre hajazó „tokjából”, szóval ha a karantén alatt két depipihi közt válladra csapva a Backpack Pillow Holdert átsétálnál a nappaliból a saját szobádba, ahol tekintve, hogy természetes élőhelyedre értél, már nem akarsz annyira luxi lenni, akkor ki is cserélheted egy puritánabb, duplagé-mentes vánkosra, csupán a méretnek kell nagyjából megegyezni. 

Forrás: Gucci

Forrás: Gucci

Forrás: Gucci

Forrás: Gucci

Forrás: Gucci

Forrás: Gucci

A kincset megkaparintani itt lehet, egészen szokatlan, hogy még nem sold out.

(via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés