Kövess minket

VOLT

Befutott a VOLT feszt aftermovie-ja

Az idei soproni nyári fesztiválhétvége legjobb pillanatait sűrítette össze a Telekom VOLT Fesztivál most elkészült aftermovie-ja.

Megosztva

[gif]https://media.giphy.com/media/77bIr9qzvNYcw/giphy.gif[/gif]
Megérkezett az idei VOLT négynapos élményhömpölyét majd’ 5 percbe zanzásító aftermovie-ja, íme:
[vembed youtube=”8aDBmZ2OLUE” ]A szervezők azonban már javában tervezgetik a jövőt, a már bejelentett Linkin Park mellé hamarosan újabb nevek sorjáznak. Aki pedig már türelmetlen, hogy a jegyét bebiztosítsa a jövő évi bulira, nem kell sokáig várnia. november 17-én 16 órától – két napon át – beindul egy kedvezményes akció, amikor olcsóbban juthattok hozzá a nulladik napi Linkin Park napijegyhez és a voltos bérletekhez. Sőt, a bérletek mellé ebben a két napban 7500 Ft értékű ajándékcsomagot kap minden fesztiválozó, aki a hivatalos oldalon, a soproni VOLT Jegyértékesítő Ponton vagy a budapesti Akvárium Klub VOLT jegyirodájában vásárol. Az ajándékcsomag egy egyedi díszdobozt, egy limitált példányban kiadott, jubileumi VOLT-pólót, VOLTos matricacsomagot, VOLT kreatív képeslapot és kitűzőt tartalmaz.
Érdemes igyekezni, mert ajándék az első 10 000 db bérlet mellé jár, és az első 10 000 db 0. napi jegy vásárolható meg early bird áron a Linkin Park koncertre.
Bővebb információ itt.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.