Kövess minket

Stílus

Begombáznál egy orgazmusért?

Hawaii-on több száz évvel ezelőtt vulkánok működtek, melynek hatására egy speciális gombafajta kezdett el nőni. Ha hihetünk a legendának, akkor ez a narancsszínű spórás csodákra képes, de csak a nőkön fejti ki hatását.

Megosztva

theres a mushroom in hawaii that apparently instantly drives women crazy 5 photos 3

A varázslatos gombát két mikológus, John Halliday és Noah Soule fedezte fel 2001-ben. Először csak hallomásból szereztek tudomást a különleges gombáról, majd pedig a szigetre utaztak, hogy közelebbről megvizsgálják azt. A két kutató a női testre, orgazmusra kifejtett hatását figyelte meg. Eredményeiket egy gombákkal foglalkozó szaklapban, az International Journal of Medicinal Mushrooms-ban publikálták. A név nélküli gomba körülbelül 1000 éve nő a szigeten, arról azonban, hogy mióta használják afrodiziákumként nincsenek információink. Az azonban bizonyos, hogy az izgalmi állapot eléréséhez nem kell sok, elég csak megérezni az szagát, viszont az erotikus eufória csak a nőknél működik. A férfiak a gombából áradó szagot undorítónak találják.

theres a mushroom in hawaii that apparently instantly drives women crazy 5 photos 2

A lelkes kutatók önkénteseket kértek fel arra, hogy vegyenek részt a kísérletükben. A nőknek csak annyi dolguk volt, hogy megszagolják a gombát. A szakemberek minden reakciót naplóztak, mely alapján megállapítható, hogy a nők fele spontán orgazmust élt át. A reakciót azzal indokolták, hogy a gomba olyan kémia anyagot termel, amely hatással van a női test szexualitásának megélésére.

A Dictyophora fajtái közül több nem csupán afrodiziákum, hanem gyógyító hatással is rendelkezik. Természetesen, Hawaii női lakosai már jó ideje ráeszméltek eufóriájára, melynek tana generációról generációra száll. Az említett gomba további érdekessége, hogy nagyon gyorsan képes növekedni, majd pedig illatával elárasztani környezetét.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük