Kövess minket

Hiphop

Begurult a közeli Mekibe DaBaby, a pénztáros rögtön freestyle-ozni kezdett neki

Hátha leszerződteti a kiadójához.

Megosztva

Forrás:

DaBaby csak egy kis hamburgerre vágyott vasárnap este, de miután begurult az egyik Charlotte-i McDonald’s drive-thrujába, várakozás közben extra szórakoztatást is kapott az egyik dolgozó által.

A rapper Instagram Story-kban osztotta meg, ahogy a meki ablakán kilógó kolléga lenyom egy egyperces freestyle-t, hogy így bizonyítsa a tehetségét. Habár a videón nem látszik, de a Mouf néven futó srác vélhetően engedélyt kért a performanszra, hisz az egész azzal indul, hogy DaBaby jelzi, indulhat a rögtönzött rappelés. DaBaby be is taggelte a hírnévre éhes rappert, a @Therealmouf Instragram oldal pár nap alatt több mint 35 ezernyi követővel lett gazdagabb, és azóta is pörög felfelé.

DaBaby-nak amúgy saját kiadója is van, The Billion Dollar Baby Entertainment néven, tehát elviekben akár le is szerződtethetné Mouf-ot, de erre azért még ne fogadjunk. Mouf mindesetre így is nagyon örült, saját posztjában legendásnak nevezte a pillanatot, és azt ígérte, hogy jelentkezni fog DaBaby-nél.

A helyzet egyértelműen pozitívan alakult, a rapperek nem mindig örülnek, ha random feltörekvők betalálják őket az utcán, Kanye West általában jól viseli ezeket a szituációkat, de 50 Cent már kevésbé vette jó néven, mikor tavaly pont randi közben kért tőle rögtönzött meghallgatást egy rajongó.

Alább Mouf teljes freestyle-ja.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés