Kövess minket

Zene

Bejelentette „Bible of Love” című gospel albumát Snoop Dogg

Új stílusban próbálja ki magát a kaliforniai legenda.

Megosztva

Forrás:

Snoop Dogg bejelentette következő lemezét, mely ezúttal nem a rap, hanem a gospel stílust követi majd. A Snoop Dogg Presents the Bible of Love nevű projekt egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de valamikor idén számíthatunk rá.

A rapper először tavaly májusban beszélt arról, hogy ki akarja magát próbálni a vallásos stílusban, egy akkori interjúban azt mondta: „Egy gospel albumon dolgozom most. Mindig is szerettem volna megcsinálni, csak valahogy sose volt rá idő, lekötött a sok gengszter biznisz, és egyéb elfoglaltságaim is voltak„. Később hívő édesanyjával is megosztotta a hírt, aki nagyon örült Doggy ideiglenes irányváltásának. Később részleteket is posztolt a készülő lemezből (lásd: lenti Insta vid). A gospel album elkészítésének ötlete amúgy akkor fogalmazódott meg Snoop fejében először, mikor a „When We Party” című Biggie tribute nótát vették fel Faith Evans-szel. Sokat beszéltek a projektről az énekesnővel, Snoop pedig elhatározta, hogy tényleg megcsinálja.

Snoop élőben is teszteli majd a stílust, hisz február 3-án ő is részt vesz a Super Bowl Gospel Celebration nevű gospel rendezvényen, ahol rajta kívül Tye Tribbett, The Clark Sisters, Faith Evans és Rance Allen is fellépnek majd. Nem ez az első, hogy Snoop rövid időre maga mögött hagyja a hiphop zenét, 2013-ban Snoop Lion néven reggae albumot adott ki (Reincarnated), egyelőre nem tudni, hogy a gospel albumhoz is kitalál-e valamit, pl. Szent Snoop.

[instagram]BVBUq2TjCg0[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés