Kövess minket

Elektronikus

Bejelentették a „Ross a Jóbarátokból” nevű DJ-t egy angol fesztiválra, az emberek meg azt hitték tényleg Ross érkezik a Jóbarátokból

Helikopterhangos szintizés helyett lo-fi house.

Megosztva

Forrás:

A héten jelentették be az angol Parklife fesztivál idei lineupját, színpadra lép majd a The xx, Skepta, és A$AP Rocky is, de egy bizonyos név sokaknak fejtörést okozott. A listában ugyanis a „Ross from Friends” nevű fellépő is megtalálható, méghozzá egy élő szettel. Gyanútlan fesztiválozók persze azt hitték, tényleg a Jóbarátok sorozat Ross karaktere, pontosabban az őt játszó színész, David Schwimmer érkezik a fesztre, egy kis szintizésre.

[vembed youtube=”YjqyhOwEqic” ]A sorozatban Ross amúgy tényleg „zenélt” egy kicsit, mint a fenti videón látható, igaz ebben senkinek sem volt köszönet. A különleges, „szöveg nélküli, zenei költemények” olyan random hangokból álltak, mint kutyaugatás, sziréna, és csengő. Nem is teljesen értették fogalmatlan fesztiválozók, hogy ez most poén akar-e lenni, olyanokat írtak Twitterre, hogy „Miért szerepel Ross a Jóbarátokból a lineupban, elhozza magával a szintijét is? Teljesen össze vagyok zavarodva.”

[twitter]https://twitter.com/emily_rose895/status/958412269590892545[/twitter]
Később persze leesett nekik, hogy a név igazából egy angol lo-fi house DJ-t takar, aki amúgy ilyen király, atmoszférikus zenét csinál.

[vembed youtube=”8tKKNV5sXUs” ](Mancunian matters)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés