Kövess minket

Aztaa

Bekötözött arcú klónjaival töltötte meg a stadiont The Weeknd a Super Bowl félidei showjában

Megosztva

Forrás: YouTube

Az idei Super Bowl félidei showját The Weeknd biztosította, sztárvendégek nélkül, neon város előtt, bekötözött fejű klónokkal táncolva válogatott ismertebb dalai közül.

A floridai Raymond James Stadionban előadott performansz egy Las Vegasra hasonlító, az énekes „Heartless” és „Blindig Lights” klipjeit idéző neon város díszletével indult, miközben Abel az „After Hours” videóiból ismert stílust hozta. Elsőként csendült fel a „Starboy” című 2016-os dal, miközben a háttérben világító szemű kórus tornyosult az énekes fölé.

A „The Hills„, és a „Can’t Feel My Face” slágerekkel folytatódott a show, itt már lehetett érezni, hogy valami nem teljesen stimmel az audio mixszel, de szerencsére ezt a negyed órás fellépés második felére javították. Egy aranyszínű szobában elkapott pár Abel szuperközeli után következett a I Feel It Coming„, „Save Your Tears„, és az „Earned It„, végül a torontói énekes debütáló mixtape-jének „House of Balloons„-jával a stadion gyepére vonult a sok bekötözött arcú The Weeknd klón egy utolsó táncra, hogy aztán a „Blinding Lights” zárja a showt, tűzijáték közepette.

The Weeknd elvileg 7 millió dollárt költött a saját pénzéből a félidei showra, Toronto polgármestere pedig órákkal a performansz előtt hivatalos The Weeknd napnak nyilvánította február 7-ét.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés