Kövess minket

Bulvár

Belekötöttek az utcán Playboi Cartiba, a rapper ököllel zárta rövidre a vitát

Megosztva

Konfliktusba keveredett Playboi Carti a héten, egy a neten landolt amatőr videó alapján. A felvételen, melyet maga a provokátor készített, az látható, hogy a férfi agresszíven közeledik Carti-hoz, miközben végig „puncinak” hívja őt. A rapper az egyik kezét a háta mögött tartja, ettől pedig a férfi csak még idegesebb lesz. „Mi van, le fogsz lőni?” – kérdezi, mire Carti visszakérdez, hogy miért videózza őt. „Mert nyúlkálsz hátra” – hangzik el a viszontválasz. A férfi ezután bunyózni hívja Cartit, és azt is felfedi, hogy miért köthetett bele a rapperbe.

„Nekem nem kell pisztoly, hogy szétverjelek. Ha mégegyszer hozzáérsz a húgomhoz, kinyírlak, én nem félek a pisztolyodtól, de inkább a kezeidet tedd fel” – mondja a videózó arc, majd azzal kezdi cukkolni Cartit, hogy nem olyan alkat, aki győzne egy verekedésben.

[twitter]https://twitter.com/PStreetjuicetv/status/1363228503492202499[/twitter]
A felvétel vége nem teljesen tiszta, mivel a kamera a földet veszi, de a hangok alapján egy a rapper által bevitt ütés vetett véget a konfliktusnak. Playboi Carti Twitteren arról posztolt, hogy „kiütötte” a férfit, mivel túl őrülten viselkedett.

[twitter]https://twitter.com/playboicarti/status/1363244955175694341[/twitter]
(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés