Kövess minket

Zene

Belevaló nyári slágerrel jelentkezett Király Viktor

Vannak olyan emberek, akik mindig azt mondogatják, ’mi lenne, ha megtettem volna’ – Király Viktor pedig nemcsak mondja, hanem egy dalt is írt róla.

Megosztva


Király Viktor az elmúlt időszakban kicsit visszavonulni látszott, az amerikai Voice-ban elért sikerei óta az interjúkon kívül nem sokat lehetett hallani róla. Az énekes a Sláger Híradóban elmesélte, valóban pihent egy kicsit mostanában, de egyáltalán nem tétlenkedett. Legújabb, Shoulda Woulda Coulda című klipje három hete látott napvilágot, és jelenleg az a cél hajtja, hogy megmutassa a világnak, milyen zenéket tud írni.

[vembed youtube=”8WNHfRpksGQ” ]
Új klipjében, melynek van egy kis Bruno Mars-os beütése, igazán nyáriasra és energikusra sikeredett. „A dal pont arról szól, hogy felejtsük el ezt a gondolatot és lépjük meg, amit akarunk. Egy hat éve Los Angelesben élő magyar producerrel, Doma Schrank-kel és egy amerikai producerrel, Steve Valenzuelaval dolgoztam együtt, és a nővérem, Linda is besegített a szövegbe. Igazi csapatmunka volt, és mindannyian úgy gondoltuk, hogy ez egy jó nyárindító dal lesz” – mesélte az énekes, akinek több újdonság is lapul még a tarsolyában, hiszen nem szeret unatkozni.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.