Kövess minket

Bulvár

Bella Hadid alaposan bezavar a Selena Gomez-The Weeknd románcba

A párizsi divathéten újra együtt a nagy hármas

Megosztva

Selena Gomez élete nem könnyű, a pár életét ismerő források szerint őrülten féltékeny, pedig mióta összejöttek The Weeknd-del, minden csodásnak tűnt az Abelena körül (Abel The Weeknd valódi neve). Az biztos, hogy most a párizsi divathéten azzal kellett szembesülnie az énekesnek, hogy pasija exe is a helyszínen van, sőt, egészen közel. Bella Hadid ugye modell, tehát egészen indokolt a jelenléte egy divatshow-n, The Weeknd pedig a H&M arca, aki jó nagy felhajtás közepette adta elő a kifutón slágerét, a Nothing Without You-t.

[twitter]https://twitter.com/theweeknd/status/837353346847637508[/twitter]

Selena állítólag nehezen viseli azt, hogy pasija körül annyi szép lány forog – azt meg pláne nem, hogy az találkozott az exével, akivel véglegesen csak alig néhány hónapja, tavaly novemberben szakított.

Persze Bella sem egy szent. Egy párhoz közeli forrás szerint a modell meg van győzödve róla, hogy Selena csak kihasználja volt pasiját, merthogy a népszerűségét szeretné feljebb tornászni vele. Ennek a véleményének aztán hangot is adott, és többször is megpróbálta figyelmeztetni (!) erre Abelt. 

[twitter]https://twitter.com/SelenaGomezNews/status/838067264222027779[/twitter]

A kis hármas mindennapjai egészen zavarosak. Az eddig megjelent közös fotók alapján amúgy tényleg úgy tűnik, hogy Selena nagyon teper, Abel meg hagyja magát – talán éppen így akar valakit, egy korábbi kapcsolatát féltékennyé tenni?
[highlight]Korábban:

Selena Gomez és The Weeknd Párizsban

[/highlight]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés