Kövess minket

Bulvár

Bella Hadid: „büszkévé tesz, hogy muszlim vagyok”

Donald Trump hatására rájött, érdemes büszkének lennie a gyökereire.

Megosztva

A modell Bella Hadid, a félig palesztin, félig holland szépség a Porter magazinnak adott interjút, ebben pedig először kiáltotta világgá: „büszke muszlim vagyok!”

Vallása felvállalását segítette Donald Trump elnökké választása, és az elnök úr migrációellenes lépései. Hadid anno erre fel csatlakozott ahhoz a menethez, amely New Yorkban tiltakozott a lépések ellen. Hadid apja sikeres ingatlanvállalkozó, de Izraelben született, és korábban Szíriában és Libanonban élt, mielőtt a tengerentúlra távozott volna.

[instagram]BSaTzi_BGwj[/instagram]

„Apa mindig tartotta a hitét, mi pedig gyerekként együtt imádkoztunk vele” – mondta el Bella az interjúban.  A modellnek két testvére van, Gigi és Anwar; édesanyjuk, a korábbi modell Yolanda Hadid holland származású. Gigi tesója nyomdokain halad, ő volt nemrégiben a Vogue első arab kiadásának címlaplánya. Szüleik már elváltak.

„Nagyon színes családi háttérrel rendelkezem – vallotta be Bella. – Rengeteg tapasztalatot szereztem az elmúlt években, és megtanultam, hogy minden ember megérdemli a tiszteletet.”
Nem lehet vele vitatkozni.

[instagram]BQz-XsXB_Yi[/instagram]

[highlight]Kapcsolódó cikkek:

Bella Hadid alaposan bezavar a Selena Gomez-The Weeknd románcba

[/highlight]
(via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés