Kövess minket

Film

Bella Hadid színésznő akar lenni

Huh szerencsére nem laptop DJ.

Megosztva

[instagram]BU3dtCBBLVW[/instagram]

Palvin Barbarához hasonlóan Bella Hadid is színészkedni akar. A szupermodell erről az InStyle magazinnak mesélt részletesen, a lap augusztusi címlapsztorijában: „Azt gondolják rólam, hogy nem mosolygok eleget, és hogy rideg vagyok. A színészkedéssel végre megmutathatnám egy másik oldalamat is. Kordába kéne tartanom a figyelemzavaromat, de ezen kívül szerintem élvezném„.

[vembed youtube=”8WA0sIVVCnc” ]Mivel folyamatosan a kamerák előtt éli az életét, egy újabb valószínűleg nem okozna problémát a korábban a The Weeknd-del járó modellnek, mondjuk abba nem gondolt bele, mi van, ha csak nem mosolygós és rideg szerepeket kapna, vagy ne adj’ Isten egy modellt kéne alakítania. Legrosszabb esetben saját magát és akkor az már egy nem mosolygós rideg modell lenne.

Bella az interjúban szólt azokhoz is, akik szerint csak a befolyásos családjának köszönheti a karrierjét: „Nem mondom, hogy nem szeretem a munkámat, de az emberek komolyan azt gondolják, a modellkedés csak egy alibi a hírnévszerzésre. Száz százalékosan független voltam 18 évesen, én fizettem az albérletemet, semmi köze nem volt a szüleimhez. Szétdolgoztam magam, hogy két év alatt ide jussak, ahol most vagyok„.

Végül pedig kifejtette, mennyire élvezi most a párkapcsolat nélküli szabadságot: „Mikor boldog vagy, akkor csak enni akarsz és kiélvezni az élet adta lehetőségeket. Most pont ebben az állapotban vagyok, jókat eszek és élek! Fel is szedtem pár kilót, de nem baj az!” Ennyi emberek, ha Bella jókat eszik, mi is bedobhatjuk 18 után azt a kihűlt pizzaszeletet…és azt a másikat is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés