Kövess minket

Aztaa

Bella Thorne már a 2 millió dollárt is megugrotta OnlyFansen, jótékonykodni fog a pénzből

Megosztva

Forrás:

Mint korábban írtuk, az ex-Disney sztár Bella Thorne feliratkozott az Onlyfans nevű fizetős (nagyrészt felnőtt) tartalmakat nyújtó oldalra, hogy aztán egy nap alatt annyian kövessék be a profilját, hogy rögtön 1 millió dollárt kaszáljon a lépéssel. Azóta csak tovább növekedett a feliratkozóinak száma, így már a 2 millió dolláron is túl van, ami messze a legnagyobb rekord a weboldal történetében. 

A 22 éves színésznő az egyike azoknak a celebeknek, akik saját profilt csináltak az Onlyfansen, rajta kívül Cardi B., Tana Mongeau, Blac Chyna, és persze rengeteg szexmunkás accountját lehet bekövetni. Utóbiakkal ellentétben a sztárok nem raknak ki meztelen, pláne nem szexelős képeket és videókat, inkább bikinis, vagy éppen erotikától mentes tartalmakat töltenek fel. Ezzel gyakorlatilag megindult az Onlyfans menetelése a totális mainstream felé. 

Az Onlyfans egy rövid időre be is halt, mikor a Disney Channel egykori üdvöskéje elindította az oldalát előző héten, amin amúgy szintén nem lesz meztelenkedés. Thorne azt mondta a Los Angeles Times-nak, hogy az Onlyfans feliratkozókból befolyt pénz egy részét jótékonykodásra költi majd. Azt nem árulta el, hogy melyik jótékony szervezet kapja a dellát, szóval erre még várni kell.

A szexmunkások egy része amúgy keményen kritizálja az Onlyfans mainstreammé válását, egyrészről igazságtalannak tartják, hogy a sztárok nem részesülnek akkora megaláztatásban, mint az oldal gerincét adó felhasználók, másrészről attól félnek, hogy ez a vég kezdete, és egy idő után akár az erotikus tartalmak is eltűnhetnek az oldalról, egyfajta Patreon féle weboldallá változva. Ez persze egyelőre még messze van.

[twitter]https://twitter.com/thoughtfulbae/status/1298411892105531393[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/whocaresmanlmao/status/1298403819458568199[/twitter]
(Mashable)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés