Kövess minket

Hiphop

Belső feszültségek miatt feloszlik az ILLusion Crew

Tarthatatlanná vált a helyzet.

Megosztva

Forrás:

Habár már egy ideje nem adott életjelet magáról a győri ILLusion Crew, azt talán mégis kevesen gondolták volna, hogy a tavaly októberben közzétett, trapes #izzikamic lesz Gerinc és Zsé utolsó trackje együtt, amelyet egyébként a friss Bloose Broavaz igazolás, BCK közreműködésével dobtak össze. Pedig momentán nagyon úgy fest, hogy a srácok külön utakon, szólóban folyatják, méghozzá azért, mert a korábbi baráti viszony teljesen megromlott kettőjük között.

„Vége az ILLusion crewnak…

Már régóta voltak nézeteltérések Zsével, egyre több vita… (részletekbe nem akarok belemenni) Próbáltuk, de ez így egyszerűen nem mehetett tovább…” – írt röviden egy tegnapi Facebook posztjában Gerinc a szakításról, majd saját jövőbeni terveit is megosztotta a nagyérdeművel:

„Viszont aggódni nem kell, külön utakon folytatjuk tovább, Kovács Martin papával decembertől elkezdjük szórni a közös motyókat, rengeteg zenénk van a raktárban, TKYD tesonkkal is készülünk 1-2 közössel, lesznek meglepetés featek és szóló cuccokkal is jönni fogunk. Egy új korszak kezdődik decemberben, fel lehet kötni a gatyát! Bloose Broavaz a házban #izzikamic”

ILLusion cumók tehát nagy valószínűséggel nem, de szólószámok és featek érkezhetnek mindkét féltől, továbbra is a BB égisze alatt.

[vembed youtube=”iGxxOpjv60w” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés