Kövess minket

Események

Bemutatkozik a crossover műfaj legizgalmasabb párosítása!

Az év vége felé a Budapest Aréna izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal kecsegtet. A Magyar Virtuózok Produkció december 21-én bemutatja a Vasovski Symphonic-ot. Nemcsak hangzásában ötvözi a műfajokat, hanem színpadi megjelenésében is egyedi és jellegzetes.

Megosztva


A formáció a crossover műfaj egyedülálló párosítása, a zenéjükben az elektronikus tónusok a klasszikus hangzással találkoznak.

Főszereplője és névadója, Mr. Vasovski, egy közel másfél órás DJ szettel készül, melyet végig a Magyar Virtuózok Zenekar kísér. A teljes szimfonikus zenekarra hangszerelt zenei átiratok Werner Gábor hangszerelő, karmester közreműködésével valósulnak meg. Mr. Vasovski – akit Budapest legnépszerűbb klubjaiból ismerhetünk – sajátjai mellett közkedvelt slágereket is felcsendít majd az este folyamán a maga egyedi és összetéveszthetetlen stílusában.

A világsikerek mellett a koncerten debütálnak Magyarország legnépszerűbb előadóinak új dalai is, amelyek külön erre az alkalomra készülnek, de természetesen legismertebb számaikból is ízelítőt kap a közönség. Sztárvendégek: Radics, Gigi, Tolvai Reni, Járai Márk, Mező Misi, Majka és Curtis.

budapestarena.hu

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük