Kövess minket

Hiphop

Bemutatkozik Lil Cigány, a cigány rapper, aki valódi érzelmeket szeretne átadni

Első klipjében a kultfavorit Baba Aziz is szerepel.

Megosztva

Forrás:

Megjelent Lil Cigány első klipje, az „Aurum„, Baba Aziz vendégszereplésével. És most tudjuk, hogy azt kérdezed magadtól, „Lil Cigány…ez valami vicc?„, de biztosíthatunk róla, ez nem vicc.

Lil Cigány egy feltörekvő cigány rapper, akinek első, „Nebula” című dala még júniusban tűnt fel a Soundcloudon. Azóta egész szép kis underground rajongói tábor alakult ki körülötte, akik hol viccelődve, hol komolyan próbálják felkutatni a rejtélyes rapper személyazonosságát. Mivel sikerült elérnünk a mindössze pár éve zenélő srácot, ezért most egy kicsit jobban is beleláthatunk Lil Cigány művészetébe.

A budapesti rappert saját bevallása szerint Tkyd, Lil Peep, és XXXTentacion munkássága ihlette meg, ők voltak azok, akik miatt elkezdett zenélni.

Az Aurum lényegében egy szerelmes dal, amiben egy olyan lányra vágyom aki sajnos nem vágyik rám. Vicces, mert a zenéimet nagyon szereti. Egy Youtube-os alapra írtam meg a szöveget még autotune nélkül, ezután Deddy (a szám producere) teljes mértékben eltalálta azt vibeot az alappal, amit megéltem. Baba Aziz úgy jött a képbe, hogy a Pachee nevű producer barátunk megmutatta neki a Nebulát, bejött neki, szóval adta magát a közös munka.” – mesélte az érzelmes vonalat megütő már-már emo-rapper. Lil Cigány a dallal egy időben egy Future Music Gang nevű csapatot is elindított, ahol a jövőben valódi érzelmekkel foglalkozó dalok fognak születni, rengeteg metafórával és hasonlattal megtöme. Identitását azért nem akarja felfedni, mert mint elmondta, önértékelési problémáim vannak és nem akarom hogy még jobban támadjanak az emberek.

[vembed youtube=”eCtVXy5aRoo” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés