Kövess minket

Hiphop

Benyúlták YoungBoy Never Broke Again nyakláncát, de a rablók jó pénzért cserébe szívesen visszaadják

Mindez persze Instagramon zajlik, mivel 2017 van.

Megosztva

Forrás:

Valljuk be nagy arc kell ahhoz, hogy valaki “sosem leszek többé leégve” alnevet adjon magának, és akinek nagy arca van, azt bizony hamar utolérik a rablók is. A feltörekvő rapper YoungBoy magyarázkodott is rendesen, miután nemrégiben állítólag lelopták a nyakáról az egyik fényesen csillogó fuxát, mindez ráadásul egy fellépése során esett meg. 

Ti kis nyomorékok. Semmit sem loptatok el tőlem, tőle loptátok el a láncot” – reagálta YB a rablóknak egy Insta videóban, miközben a sofőrére irányította a kamerát. A sofőr mondjuk nem annyira örült, hogy felveszik, és ki tudja, lehet annak sem örült, hogy a rapper vele próbál takarózni. De ki tudja mi történt igazából, nem voltunk ott a helyszínen. 

[instagram]Bb9_c84nvKQ[/instagram]

Amit viszont biztosan tudunk, hogy a rablók hajlandóak visszaadni az elcsent nyakláncot, igaz egy kis jutalomért cserébe. A tolvajok ugyanis szintén Insta videóban beszéltek arról, hogy 20 ezer dollárért szívesen átadják a zsákmányt, igaz a felvétel végére ez felment 50 ezerre. YoungBoy, aki sosem lesz többé leégve eddig nem reagált az ajánlatra.

[instagram]Bb9bVKElXGu[/instagram]

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.