Kövess minket

Aztaa

Beperelte a PornHubot egy siket férfi, mert nincs minden pornófilmhez feliratozás

A „mindjárt elélvezek” és „fuuh de nagy!” szövegek nélkül valóban nehéz maszturbálni.

Megosztva

Forrás:

Perre megy egy siket férfi az egyik legnagyobb ingyenes pornóoldal, a PornHub ellen, mivel állítása szerint sérülnek a jogai, amiért nem biztosítanak feliratokat a feltöltött filmekhez, és így nem tudja teljes egészében kiélvezni azokat.

Az illető, név szerint Yaroslav Suris a fogyatékossággal élő amerikaiakra vonatkozó polgárjogi törvénykönyvre mutogat a per alapjaként, mely szerint biztosítania kellene a feliratokat számára. 

A periratban Suris kiemeli, hogy a siketek nem értik a pornók dialógusát felirat nélkül, és így fontos részletekről maradnak le, kvázi kimaradnak a szex előtti sztoriból. A férfi konkrét példákat is hozott, ott van például a „Szexi mostohanagynéni vigyáz az izgága unokaöccsére„, vagy a „Szexi rendőr ráveszi a tanút, hogy beszéljen” mind a kettőt csak felirat nélkül lehet élvezni, de a „Daddy 4K – Allison a pasija pajkos apjától kér pénzt” című alkotásban sem lehet követni segítség nélkül, hogy mi történik. 

A férfi hozzáteszi, hogy akár a PornHub fizetős részére is előfizetne, ha lennének feliratok. A perrel azt szeretné elérni, hogy az oldal rakjon feliratot a filmekre, és persze egy kis pénz is jól jönne, az „elszenvedett” sérelmek miatt.

Az oldal alelnöke, Corey Price reagált a perre, mint elmondta, ritkán kommentálnak pereket, de itt muszáj volt, mivel nem érti a problémát, a PornHubon ugyanis van külön feliratos részleg, még ha abban nincs is benne minden film.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük