Kövess minket

Bulvár

Beperelte Tekashi 6ix9ine-t a lány, akiről 13 évesen szexuális jellegű felvételeket készítettek egy házibuliban

A rapper korábban már elismerte a bűnösségét, most az áldozat perre megy.

Megosztva

Forrás:

Tekashi 6ix9ine egy újabb bírósági ügyet kapott a nyakába, ezúttal a korábbi, pedofil botrányos videó miatt perelte be őt az áldozat, aki a felvételek készítésekor csak 13 volt.

TMZ és a Page Six beszámolói szerint a Jane Doe álnéven perelő lány a periratokban pontosan leírja a történéseket, melyek a 2015-ös harlemi házibulin megestek. Az eset idején 6ix9ine 18 éves volt, míg a lány csak 13. A lány elmondása szerint drogok és alkohol hatása alatt állt a buliban, így azon felül, hogy kiskorú volt, még a tudatmódosítók is befolyásolták az ítélőképességét. A házibuliban három szexuális jellegű felvétel készült, melyben a lányon kívül 69, és haverja, Tay Milly vettek részt. Az egyik videón a lány orális szexben részesíti Tay Milly-t, miközben 69 hátulról fogdossa a fenekét, és szexuális mozdulatokat imitál. A második videón a lány félmeztelenül ül 69 ülében, míg a harmadikban a két férfi ülében fekszik el, miközben Tay Milly fogdossa. Jane Doe mindkét férfit gyermekbántalmazással, és szexuális kizsákmányolással vádolja. 

Milly a perirat szerint a házibulit megelőző 3 hónapban meg is erőszakolta a lányt. A lány állítja, durva érzelmi törést szenvedett a leírtak során, és kártérítést követel.


Tekashi 6ix9ine korábban bűnösnek vallotta magát a videók ügyében, négy év felfüggesztettet, és ezer óra közmunkát kapott, de nem kellett szexuális bűnözőként regisztrálnia magát, továbbá a bíróság eltiltotta bárminemű szexuális tartalmú kép vagy videók posztolásától.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés