Kövess minket

Bulvár

Beperelték Lil Xant, amiért fegyvert rántott egy Tupac miatt kitört konfliktus során

Megosztva

Forrás:

Mostanában nem sokat hallani Lil Xan felől, de ez főleg annak köszönhető, hogy a 24 éves rapper az elmúlt hónapokat elvonón töltötte, és szépen lassan tér vissza a józanodás útjára. Egy pár napja Instagramon beszélt a kialakult depressziójáról, most viszont újabb pofont kapott az élettől, beperelték, amiért anno egy veszekedés során fegyvert rántott valakire az utcán.

Az eset még tavaly nyáron történt (itt írtunk róla részletesen), a pert indító férfi egy benzinkúton kötött bele Xanbe, megkérdezte a rappertől, hogy miért mondta azt anno egy interjúban, hogy 2Pac unalmas. A helyzet anyázásig eszkalálódott, egy ponton a férfi egyenesen kis köcsögnek hívja Xant, aki ezt nem viselte valami túl jól és fegyvert fogott a férfira. Az egész szócsata végül zárult, hogy Xan kiemelte, hogy ő legalább gazdag, majd elhajtott.

A férfi, akit Anthony Sancheznek hívnak, most hivatalosan is beperelte Xant a pisztollyal való hadonászás miatt. Állítása szerint félt, mivel Xan néha az ujját is rátette a ravaszra. A periratban az is szerepel, hogy Xan a kocsiból meg is dobta Sanchezt egy üveg itallal, ez mondjuk nem annyira veszélyes, mintha fegyvert fognának rád.

Lil Xan eközben azzal védekezik, hogy önvédelemből vette elő a fegyvert.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés