Kövess minket

Rock

Betegen is tombolt Travis Barker

Travis Barker, a Blink-182 dobosa, igazi oroszlánként küzdött szombat este.

Megosztva


Az amerikai rockbanda titánja Las Vegas-ban adott szóló koncertet, de nem volt valami jó bőrben. Magas láza miatt az orvosok azt tanácsolták, hogy inkább mondja le a fellépést. A 40 éves előadó betegségéről Facebookon tájékoztatta a rajongókat.

„Köszönöm mindenkinek, aki ott volt a múlt szombati koncertemen. Lázam volt, 104 (szerk. a dobos Fahrenheitben értette, amely 40 Celsiusnak felel meg). Nagyon rosszul éreztem magam, fájt a gyomrom és szédültem. A mentősök azt szerették volna, hogy lemondjam a koncertet és azonnal menjek korházba. Nem hallgattam rájuk, azt mondtam nekik, hogy addig akarok játszani, amíg össze nem esek, vagy meg nem halok. A Hyde Bellagio klubban egy zenei verseny volt, ahová nagyon sok tehetség érkezett. Nem akartam nekik csalódást okozni. Ezúton szeretnék megköszönni minden támogatást.” – hálálkodott Travis Barker.

Travis Landon Barker számára a népszerűséget a Blink-182 formáció hozta meg, melynek tagja 1998 óta. Az amerikai rockbanda nevéhez már több album is köthető: Enema Of The State (1999), Take Off Your Pants And Jacket (2001), Blink-182 (2003) és a Neighborhoods (2011). A Blink-182 kívül játszik a Transplants zenekarban, és a kontójára írható egy szólólemez, a Give The Drummer Some (2011) is.

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés