Kövess minket

Aztaa

Beton.Hofi és T. Danny is csatlakozott a pénteki tüntetéshez, Curtis viszont nem

Megosztva

Mint korábban írtuk, péntekre tüntetést szerveznek influenszerek és véleményvezérek, amihez most több új prominens előadó is csatlakozott.

Az „Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, gyerekekért, az egészséges társadalomért” nevű tüntetést Pottyondy Edina YouTuber hirdette meg péntek 18 órára a Hősök terére, és rögtön csatlakozott hozzá többek közt Nagy Ádám (Jólvanezígy, Fókuszcsoport), Osváth Zsolt (Zshowtime), és Azahriah is. A tiltakozás, mely Novák Katalin köztársasági elnök kegyelmi botrányára reagál, már most nagyot robbant, ha a Facebook esemény visszaigazolásait nézzük, hisz közel 35 ezer ember érdeklődik iránta.

Emellett napról napra egyre több közszereplő jelenti be, hogy ott lesz a tüntetésen, köztük T. Danny, Görög Zita, Beton.Hofi, Dzsúdló, Till Attila, és még sokan mások. A listára egy időre felkerült Curtis is, de ő egy közösségi médiás posztban cáfolta, hogy elmenne a tiltakozásra.

A pedofília minden formáját elutasítom, és azt is , ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni. Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz. Ahogyan eddig, így ezután is kiállok a gyermekek védelme mellett. Nem írtam alá semmit, és nem csatlakoztam semmilyen csoportosuláshoz. Arra kérek mindenkit, hogy ne éljen vissza a nevemmel, semmilyen fórumon” – írta Facebookon, miközben az egyik szervező, Osváth Zsolt a Telex-nek azt nyilatkozta, hogy Curtis nem mond igazat, mert korábban leokézta a részvételét, csak ezt most letagadja.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük