Kövess minket

Bulvár

Betört Drake lakásába, hogy a rapper egyik pulcsijában megszlopálja az összes üdítőt

Ennek ellenére Drake nem haragszik az őrült rajongóra.

Megosztva

Forrás: Youtube

Egy bizonyos ismertségi szint fölött, az embernek akaratlanul is meg kell küzdenie az állandó médiafigyelemmel, paparazzikkal és az őrült rajongókkal. Utóbbi esetében sokszor félelmetesbe is átfordulhat a dolog, a távoltartási végzésekkel foglalkozó ügyvédek nagy örömére. Pár hete Drake-et is betalálta egy mániákus rajongó, de mint most kiderült, a rapper elengedi a dolgot.

Az eset Drizzy calabasasi lakásánál történt, még április elején. A 24 éves nő betört az ezek szerint elég amatőr biztonsági rendszerrel rendelkező házba, de mivel a rapper nem volt otthon, ezért fogta az egyik pulcsiját és abból szívta magába bálványának izzadtságszagát. Kárt nem tett semmiben, viszont legurított pár Pepsi-t, Sprite-ot és Fiji vizet, hisz mint tudjuk Los Angeles nem éppen fagyos város, kell a hidratálás. A nőre Drake egyik haverja talált rá (akkor épp az egyik hálószobában fetrengett), azonnal hívták is a rendőrséget.

Drake ügyvédei azóta közölték, nem tesznek feljelentést a nő ellen. A rajongónak láthatóan mentális zavarai vannak, így aztán nem akarják tovább nehezíteni az életét. Azt sajnos nem tudjuk, hogy megtarthatta-e a pulcsit.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés