Kövess minket

Bulvár

Betört Rihanna házába egy férfi, mert szexelni akart vele, de nem jött össze

Az énekesnő nem volt otthon, a betörő mindenesetre ott aludt.

Megosztva

Forrás:

Betörtek Rihanna Los Angeles-i házába, de az illető nem lopni akart, csak egy kis hancúrkodást az énekesnővel – írja a TMZ.

A 26 éves férfi, Eduardo Leon még szerdán jutott be a lakba, majd mikor realizálta, hogy RiRi nincs otthon, kényelembe helyezte magát, feltöltötte a telefonját, kipakolt a magával hozott bőröndjéből (hosszú távra tervezett volna?), majd bealudt a helyszínen. Az őrült rajongót a rendőrség ébresztette, akiket a ház biztonsági rendszeréért felelős cég értesített, miután úgy érzékeltek, valaki megbirizgálhatta a riasztót. A kiérkező egyenruhások felszólították a férfit, hogy jöjjön ki a házból, végül elektromos sokkolóval kényszerítették térdre, igaz azt nem tudni, hogy erre miért volt szükség.

Leon a hatóságoknak elmesélte, hogy szexelni akart Rihannával, azért tört be az otthonába, azt azért hozzátette, hogy erőszakolni nem akart, mindössze felajánlani a kufirc lehetőségét. Előző héten már volt a közelben egy hasonló betörés, a rendőrség szerint az is ez a férfi lehetett, akkor még csak meg akarta figyelni Rihannát, azért tört be az egyik szomszédos házba.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés