Kövess minket

Bulvár

Bhad Bhabie annyira szerelmes volt Chief Keef-be, hogy hat tetoválását is ő inspirálta

Megosztva

Bhad Bhabie annyira belezúgott Chief Keef-be, hogy többször magára tetováltatta a nevét.

A rapper és OnlyFans modell Emily Ratajkowski High Low with EmRata podcastjában beszélt erről. Állítása szerint nem egy, nem kettő, hanem hat tetoválása van Chief Keefnek szentelve, amelyek még abból az időszakból származnak, mikor nem hivatalosan, de együtt voltak. Bhabie kifejtette, hogy bár vannak Keef által inspirált tetkói, nem szándékozik megtartani őket, és beszélt az eltávolításról is.

Van egy srác, akinek sikerült hatszor, ötször vagy hatszor a testemre kerülnie. Szóval, Chief Keef születésnapja, a vezetékneve, a neve, a beceneve, és a bokámon van a ‘CK’, aztán itt van a vezetékneve. Igazából csak a születésnapját lézereztettem le, aztán a fülemnél van egy ‘So’, a csuklómon pedig egy ‘Keef’.”

A floridai rapper azt is megosztotta, hogy azért fedte le Keef születésnapját, mert elege van a drámából, ami köztük zajlik. „Eltávolíttatom őket. Egyszerűen belefáradtam az egészbe. Annyira elegem van belőle„.

Bhabie szerint egy jó ideje ismerik egymást, de sosem voltak hivatalosan együtt, inkább se veled se nélküled kapcsolat volt. Azt is megjegyezte, hogy akkoriban fiatal volt (Bhabie most 20 éves), de megemlítette, hogy Keef volt az egyik olyan ember, akit igazán megkedvelt és szeretett.

Még februárban Bhad Bhabie a Twitteren vallott szerelmet a chicagói rapper iránt. Akkor azt írta: „Menjetek, mondjátok meg Keefnek, hogy sajnálom, és hogy szeretem őt. Utál engem, de semmi gond, vissza fogok térni.”