Kövess minket

Stílus

Bhad Bhabie Tarzanhoz hasonlította magát, miután azzal vádolták meg, hogy feketének akar kinézni

Ennél rosszabb hasonlatot nem is találhatott volna.

Megosztva

Forrás:

Egyre több kritika éri Bhad Bhabie-t, amiért olyan képeket és videókat tölt fel a közösségi oldalaira, amin legalább 2-3 színárnyalattal sötétebbnek tűnik a bőre. A mémből lett rapper posztjai alatt rendszeresen feltűnnek kommentek, amik sérelmezik, hogy Bhabie megpróbálja feketének eladni magát, miközben ő továbbra is egy teljesen fehér kislány. Ezekben a vitákban rendszeresen feltűnik a „blackfishing” kifejezés, mely gyakorlatilag azt takarja, hogy valaki az interneten barnítók és filterek segítségével próbál feketének vagy legalábbis nem fehérnek tűnni, így átverve azokat a gyanútlanokat, akik még sosem látták őt élőben. Ezt a kritikát többek közt a Kardashian család szinte összes tagja megkapta már korábban.

Hogy mire gondolunk pontosan. Hát erre:

[instagram]B-o2T_eJ4xI[/instagram]

Meg erre…

[instagram]B-yUwXmpz9D[/instagram]
Na meg erre…

[instagram]B-ppQwPJPVa[/instagram]
A 17 éves rapper mondjuk nem is hagyta szó nélkül a kritikákat, de ettől csak minden sokkal rosszabb lett. Először is egy Insta Live videóban magyarázta el, hogy a szóban forgó agyonbarnított kinézet egy fotózáshoz kellett, és valójában nem így néz ki a mindennapokban, majd felhozta, hogy Lil Kim meg évek óta fehérebbnek akar tűnni, végül bedobta a legkomolyabb adut:

„Azt mondjátok fekete akarok lenni. Szerintem emögött az van, hogy én a gettóban nőttem fel. Ez olyan mint Tarzan és az ő története. Ő sem ismert mást. Ha egy konkrét helyen nősz fel, akkor ahhoz a közösséghez tartozol.”

[twitter]https://twitter.com/byrunt/status/1250058371476197377[/twitter]
Tehát igen, Bhabie érvelése az, hogy Tarzan, egy képzeletbeli személy, aki majmok közt nőtt fel, egyenlő azzal, hogy ő egy főleg feketék által lakott környéken nevelkedett, és ezért elmaszkírozhatja magát nyugodtan. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük