Kövess minket

Bulvár

Bibliát dobtak a színpadra Lil Uzi Vert koncertje közben

A rapper vette a poént.

Megosztva

Gyanútlan kívülállók valószínűleg semmi fenyegetőt vagy félelmeteset nem találnak Lil Uzi Vert zenéjében, elvégre az emo-cloud-soundcloud-rapper nem hörgő hangjáról vagy kecskeáldozós koncertjeiről ismerhető fel, hanem pont hogy néha már-már vinnyogásba átmenő, de mégis extra fülbemászó dalairól. Lehet pont itt rejlik Uzi sátáni ereje, eladta a lelkét az ördögnek és a pokolban auto-tune tenorban énekelnek a démonok. Külső megítélés ide vagy oda, a rajongók egy csoportjában régóta él a teória, vagy mondhatnám teóriából átforduló mém, hogy Uzi sátánista.

2016 végén kezdődött az őrület, mikor olyan baromságok jelentek meg a neten, hogy ha elég gyorsan mondod ki a rapper nevét, akkor azt kapod, hogy „Lucifer”, és Uzi amúgy is nagy Marilyn Manson rajongó, tehát nyilvánvalóan Belzebub egyik szolgájával állunk szemben. Még Offset is ráugrott a témára, Uzi-t nem megnevezve arról írt, hogy béna ez az egész Sátán imádás és nem kéne fordított kereszteket hordaniuk „bizonyos előadóknak”. Uzi persze maga is locsolt benzint rendesen arra az égő hullára, amit trollkodásnak hívunk, a „666”-os szám és a fordított keresztek nem egyszer feltűntek a közösségi oldalain valamilyen formában, de ezeket maximum az összeesküvés-elméletekkel foglalkozó oldalak vették komolyan. Idén nyárra aztán saját magát forgatta ki a diabolus kréziség, elérkezett az a pont, hogy mémként él tovább az egész, Lenarr Young augusztus eleji videója tökéletes példa erre.

És ha egy mém felpörög, akkor az egy idő után az offline világba is átszivárog, lásd Lil Sátánka legutóbbi, connecticuti koncertjét, ahol valaki egy Bibliát dobott fel a zenésznek a színpadra. A szentírás mondjuk azonnal rossz kezekbe került, Uzi ugyanis felkapta és azt szorongatva fejezte be az „XO Tour Llif3” című slágerét. Még bele is lapozott mosolyogva, láthatóan fogva a poént, és még a keze sem égett meg közben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés