Kövess minket

Hiphop

Big Sean „Detroit 2” albuma vette át a vezetést az amerikai lemezeladási listán

6ix9ine és a „TattleTales” csak a negyedik helyig jutott.

Megosztva

Forrás:

Big Sean új albuma, a „Detroit 2” került az amerikai albumeladási lista, a Billboard 200 élére – ez már a rapper karrierjének harmadik no.1 albuma a 2017-es I Decided, és a 2015-ös Dark Sky Paradise után.

A „Detroit 2” szeptember 4-én jelent meg a G.O.O.D. Music/Def Jam gondozásában, az első héten pedig 103 ezer példányban fogyott, ebből 71 ezer streamből jött össze (93,55 millió stream), 30 ezer rendes lemezeladásból (ebbe a merch csomagok is beletartoznak), míg 2 ezer individuális dalvásárlásból tevődött ki.

A rapper Instagramon örült a szép számoknak, két napja már pezsgőt bontott, ma pedig egy Detroit 2 lufis fotó mellé írta le, hogy mennyire egy személyes lemez ez számára. A kommentek közt Dwayne „The Rock” Johnson, Logic, HitBoy, Ty Dolla $ign is támogatásukról biztosították Seant. 

[instagram]CFBIqgIJM6s[/instagram]
A második és harmadik helyen keményen tartja magát két posztumusz album, Pop Smoke Shoot for the Stars Aim for the Moon-ja, 75 ezer példánnyal, valamint Juice WRLD Legends Never Die-ja 57 ezer példánnyal.

6ix9ine „TattleTales lemeze nem nyitott valami fényesen, csak a negyedik helyre elegendő, 55 ezres példányban fogyott. Ez még a debütáló, Dummy Boy lemezénél is alacsonyabb, az anno 66 ezernél állt meg.

69 mindenesetre ezt a hírt is humorosan fogta fel, kiment az utcára osztogatni a lemezét idegeneknek. „Valahogy csak ráveszlek titeket, hogy meghallgassátok a lemezemet, ha már nem akarjátok megvenni!” – írta a videó alá.

[instagram]CFAZCywnG7j[/instagram]
(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük