Kövess minket

Hiphop

Big Shaq tudja magáról, hogy csak egy nagy mém, és ezt be is mutatta a Balaton Soundon

A világ egyik legrövidebb koncertjét adta az angol humorista.

Megosztva

Forrás:

Ennél azért többet vártam” – fordult hátra hozzám egy random srác miután Big Shaq lenyomta első, „Balance” című dalát a Balaton Sound közönségének. Nem vagyok benne biztos, hogy egyetértettem vele abban a pillanatban, elvégre mi mást is lehetett várni a Michael Dapaah nevű zenész-humoristától, aki Big Shaq nevű parodisztikus figurájával egy BBC-s freestyle által lett híres, mint a túlélésre játszani, és valahogy kihúzni azt a kiírt 45 percet, három (!!) dalával.

Shaq negyed 12-re volt kiírva, de a warmup így is eltartott vagy 15 percig, a DJ-je 6ix9ine, Drake, és hasonló előadók hype dalait játszotta, majd kb. félkor felfutott Shaq is, aki a már említett három trekije közben néha szintén Drake, Kanye, és egyéb hype számokra táncolt, csak hogy teljen az a kevés idő. Lenyomta természetesen a „Man Don’t Dance” című új dalát, azt még üvöltözte is a közönség, de még így is lehetett érezni a levegőben, hogy az emberek csak egy dalt várnak, tudjátok, AZT a dalt.

[fbpost]https://www.facebook.com/offmediahungary/videos/2002504673116676/[/fbpost]
Shaq tehát érezhetően nem csinált titkot abból, hogy tudja, hogy egy egyszámos előadó, aki poénból lett felkapva. „Azt hiszem készen állok” – mondta a közönségnek, amely egy emberként követelte A DALT, de még mielőtt belecsapott volna a „Man’s Not Hot„-ba, a DJ-jével megtrollkodtak mindenkit és berakták Ed Sheerantól a „Shape Of You„-t. Ez volt az egyetlen mozzanat a koncertben, mikor kijött Dapaah humorista énje, pedig igazán fért volna még bele pár poénkodás, ahelyett, hogy a szokásos „most a jobb oldal sikoltson, most pedig a bal” koncertklisékkel operáljon. Végül lenyomta A DALT, meg is őrült mindenki, majd kijöttünk, de azt még hallottuk, hogy az emberek repetáért kiáltanak, csak én nem adom az ismétlődős mémeket.

Ja és nem volt rajta kabát. Biztos melege volt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük