Kövess minket

Aztaa

Biggie anyja egyszer kidobta a rapper crack kokainját, mert azt hitte, hogy krumplipüré

Megosztva

Holnap mutatja be a Netflix The Notorious B.I.G. életét feldolgozó dokumentumfilmet, a Biggie: I Got A Story To Tell-t, ennek az apropóján beszélgetett a PageSix a rapper egyik közeli barátjával, Damion „DRoc” Butlerrel, aki pár érdekes sztorit osztott meg az oldallal.

Az sosem volt titkok, hogy Biggie fiatalon dílerként próbált jobb életet teremteni magának, erről a dokumentumfilmben is lesz szó, de D-Roc felelevenített egy sztorit, mikor a rapper egy tányérnyi crack-kokaint hagyott a szobája ablakpárkányán, amit később az anyja is felfedezett, mikor a szobáját takarította. Voletta Wallace nem lett mérges a fiára, hogy drogot tart otthon, mivel azt hitte, hogy megkémenyedett kruplipüré van a tányéron, amit takarítás közben szépen a szemétbe is szórt.

Visszajöttünk a házba, és az anyja teljesen kipucolta a szobáját. Szól is Biggie-nek, hogy „Yo, ne hagyd elszórva a koszos tányérokat, krumplipürével rajtuk. Egymásra néztünk és azonnal tudtuk, hogy kidobta.” 

Biggie végül a szemétből rángatta elő a kidobott cracket, amit kicsit összefogott egy kis barbecue szósz, de még eladható állapotban volt.

Biggie: I Got A Story To Tell március 1-én érkezik a Netflixre.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés