Kövess minket

Hiphop

Bill Murray, ha akarja, visszavásárolhatja a 2 millió dolcsis Wu-Tang albumot

A vevő ez ellen sem tehet, a színésznek ugyanis joga van hozzá.

Megosztva

Mi is megírtuk, hogy egy online aukció keretein belül elkelt a “Once Upon A Time in Shaolin” lemez, amelyből egyetlen egy készült. Azóta tudjuk, hogy a vevő nem más, mint a kicsit sem szimpatikus Martin Shkreli. Az üzletember, aki 2 milliót fizetett a lemezért, Amerikában nem örvend túl nagy népszerűségnek. Ennek több oka is van, de jelen esetben nem ez a lényeg.

Most viszont megszívhatja. Azt ugyanis eddig nem tudtuk, hogy a Wu-Tang Clan fenntartja a jogot arra, hogy amíg a lemez nem kerül forgalomba, vagyis legalább 88 évig, a rap-csapat bármely tagja visszavásárolhatja az albumot a vevőtől. Azért az összegért, amiért elkelt. Jelen esetben, ugye 2 millióról van szó. A szerződésben lévő kikötés azonban nem csak rájuk vonatkozik.

Hanem Bill Murray, amerikai színészre is! Meglepő ugye? Aki ismeri a csapat és Murray kapcsolatát, annak maximum a szeme kerekedik ki, a srácok ugyanis imádják a “Hervadó virágok” sztárját. Sőt, korábban több projekten is dolgoztak közösen. Elég csak a “Coffee and cigarettes” filmre gondolnunk.

Az infót twitteren csepegtették el:

(hiphopdx.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük