Kövess minket

Aztaa

Billie Eilish is tervezett egy logót a 2028-as Los Angeles-i olimpiai játékokra

A neonzöld stílust követve.

Megosztva

Forrás:

Az amerikai tömegrendezvények egyelőre egy távoli álomnak tűnnek a jelenlegi COVID helyzetet tekintve, de abban azért a legpesszimistábbak is egyetértenek, hogy 2028-ra azért várhatóan normalizálódik a világ, és így aztán a Los Angelesben megrendezésre kerülő olimpiai játékokat is meg lehet majd tartani. 

A szervezők ennek tudatában felkértek több művészt és sportolót, hogy gondolják újra a ’28-as LA játékok hivatalos logójában az „A” betűt, saját stílusukat belefűzve a dizájnba. A kiválasztottak közt ott van Reese Witherspoon színésznő, Lilly Singh YouTuber, Steve Harrington művész, és persze több sportoló, például Adam Rippon, Gabby Douglas, Michael Johnson, vagy épp Chloe Kim. Eddig összesen 32 dizájn készült el az „Every ‘A’ Tells A Story” nevű projekt keretében.


Billie Eilish
is ott van a készítők közt, aki főleg a hajára és öltözködésére jellemző neonzöld színből inspirálódott.

Forrás:

Eilish elmondta, hogy a saját logójának betűtípusát használta fel, hozzátéve, hogy nem tudja, hogy a dizájn mennyire lesz releváns 8 év múlva. „Nem akarok sem a múltbéli, sem a jövőbeli énemnek megfelelni, csak a mának élni. Nem tudom, hol leszek 8 év múlva, de izgatott vagyok a jövőt illetően” – mondta az énekesnő.

[vembed youtube=”eAL4llvajAk” ](Dazed)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés