Kövess minket

Bulvár

Billie Eilish kiröhögte Lil Pumpot, miután a rapper szerelmet vallott neki és elhívta randizni

Pedig Pump még feleségül is vette volna.

Megosztva

Mint megannyi unatkozó sztár, Billie Eilish is Instagram Live-on jelentkezett be nemrégiben, hogy kicsit beszélgessen a fanjaival, de a kommentek közt egy ismert név is feltűnt, aki tett egy szerencsétlen próbálkozást arra, hogy felszedje az énekesnőt.

Az élőzés során Billie az Amerikai szépség filmzenéjéből énekelt részleteket, eközben bukkant fel Lil Pump a kommentszekcióban, és mindenféle lacafacázás nélkül a lényegre tért: „Te vagy életem szerelme <3″ – dobta be. Az énekesnő először nem reagált a szerelmi vallomásra, szóval a 19 éves rapper folytatta a nyomulós spammelést, jött az „Elvihetlek randizni?„, és a „Elvennélek feleségül” is, erre pedig már Billie is felfigyelt, és reagált is, igaz nem úgy, ahogy Pump várhatta: egy jó öblös nevetés tört ki belőle. Miután kikacagta magát, gyorsan rövidre is zárta a dolgot egy „Köszi, nem„-mel.

Pump egy utolsó próbálkozást azért még tett, hisz bedobta, hogy komolyan gondolja az ajánlatát, de erre már nem jött reakció. Alább lehet csekkolni a jelenetet.

(PAPER)

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Lil Pump Amber Heardnek: Az én ágyamba beleszarhatnál – Off Media

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés