Kövess minket

Aztaa

Billie Eilish sosem érezte kívánatosnak magát, mivel egy pasija sem érzékeltette vele

Úgy gondolja, sokan nem is tekintenek rá nőként.

Megosztva

Forrás:

Billie Eilish nemrég bevallotta a GQ magazinnak, hogy még életében nem érezte magát kívánatosnak, és ennek a korábbi pasijaihoz is köze van.

Az énekesnő a lap júliusi/augusztusi kiadásában adott interjút, ahol a testképével kapcsolatos bizonytalanság is téma volt. 

„Mondok valami meglepőt: még életemben nem éreztem magam kívánatosnak. Az ex-pasijaim sosem éreztették velem, hogy kívánatos vagyok. Egyik sem. Ez egy nagy dolog az életemben, mivel még nem éreztem, milyen ha fizikailag vonzódnak hozzám. Szóval öltözködök, ahogy öltözködök, mivel nem akarok arra gondolni, hogy mit gondoltok rólam, mármint ti, mindannyian, ítélkezve, méregetve engem” – mondta Billie, majd hozzátette, hogy ennek ellenére a jövőben bármikor változtathat a stílusán, hisz az ő döntése.

„Ettől még lehet, hogy egyik nap felkelek és felveszek egy kivágott felsőt, ahogy tettem már korábban is. Néha úgy öltözködök, mint egy fiú, néha meg úgy, mint egy fiús lány. De olyan is előfordul, hogy úgy érzem, be vagyok zárva ebbe az általam kialakított stílusba, úgy gondolom az emberek nem tekintenek rám nőként.”

Billie amúgy a legutóbbi koncertturnéján is érintette a témát egy kisfilmben, melyben arról beszél, hogy az emberek megítélik akkor is, ha teljesen fel van öltözve, ha pedig kicsit kevesebb ruha van rajta, rögtön leribancozzák. A rövidfilmet a napokban YouTube-ra is feltöltötték.

[vembed youtube=”ZlvfYmfefSI” ]Az énekesnő ezután kicsit jobban belement abba, hogy a szerelmi kapcsolatai, sosem voltak elég kielégítőek. „Nem éreztem még magam erősnek egy kapcsolatban. Egyszer majdnem megtörtént, ki is használtam annak az embernek a kedvességét, annyira nem voltam hozzászokva. Eltelt pár hónap, és nem érzem, hogy vonzódnék bárkihez is. Magam sem tudom, mi történik velem” – elemezte érzéseit. 

Billie végül azt is felhozta, hogy mostanában inkább csak néha megnéz egy-egy mémet a neten, de a közösségi oldalakat kerüli a saját lelki békéje érdekében, valamint azt is kifejtette, hogy ha elérsz egy bizonyos ismertségi szintet, akkor nem tudod elkerülni, hogy ne utáljon egy csomó ember. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés