Kövess minket

Hiphop

Billie Eilish szerint egy csomó hiphop előadó hazudik a szövegeiben a fegyverekről és a ribancokról

De konkrét neveket nem mondott.

Megosztva

Forrás:

Zoomer kedvenc énekesnő és 2020 nagy Grammy győztese, Billie Eilish került a Vogue magazin márciusi számának címlapjára, amihez természetesen egy hosszabb interjú is készült.

A popzenész többek között beszélt Drake-kel való baráti kapcsolatáról, ami szerinte nem problémás, annak ellenére, hogy a rapper még akkor kezdett el sms-ben közeledni hozzá, mikor még be sem töltötte a 18-at. 

„Az internet egy kupleráj mostanában. Mindenki annyira érzékeny. Egy felnőtt férfi már nem is rajonghat egy másik előadó iránt?” – tette fel a kérdést Eilish, aki szerint vannak Drake üzeneteinél fontosabb dolgok is a világban.

„Annyi más emberre fókuszálhatna inkább az internet. Egyesek azt mondják, hogy Drake egy szatír, csak mert rajong értem, de közben ugyanezek az emberek leszavaznak Trumpra? Hát mi a szar ez?”

Az interjú egy másik pontján aztán az énekesnő azt állítja, hogy a mai rapperek közül többen hazudnak a szövegeikben. Meglátása szerint van különbség a kitalált történetmesélés, és az egyértelmű hazugság közt, de természetesen ő egyik kategóriába sem sorolja a dalait.

„Csak azért mert egy sztori nem igaz, még nem jelenti, hogy nem lehet fontos. Különbség van aközött, hogy hazudsz egy dalban, vagy hogy egy kitalált történetet mesélsz el benne. Rengeteg szám van, ahol szimplán hazudnak az előadók. A rap zenére ez különösen igaz manapság, olyan előadóktól, akiket ismerek. Azt rappelik, hogy AK-47-eseik vannak otthon, meg egymás után dugják a csajokat, mire én csak pislogok, hogy milyen fegyver, milyen ribancok? Ez csak kamu pózolás.”

Twitteren mindenesetre többen erősen megkérdőjelezték, hogy Billie Eilish mennyire formálhat a hiphop szcénáról releváns véleményt, tekintve, hogy ő egyáltalán nem tartozik a stílushoz, miközben bizonyos zenéiben azért átemel elemeket belőle.

[twitter]https://twitter.com/FirstComposer/status/1224531688962904064[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/imvrysickntired/status/1224741989591277571[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés