Kövess minket

Hiphop

Birdman a színpadon kért bocsánatot Lil Wayne-től a pénzügyi viták miatt

Ismét szent a béke kettejük közt.

Megosztva

Forrás:

Lil Wayne idén is megrendezte a Lil Weezyana nevű New Orleans-i fesztiválját, és habár a rendezvény a Tha Carter III 10 éves évfordulójával esett egybe, mégis valami másról marad majd emlékezetes. 

A vendégek közt ott volt Nicki Minaj, YoungBoy Never Broke Again, Tory Lanez, és Wayne korábbi barátjából lett ellensége, Birdman is. Kettejük kapcsolata azután romlott meg, hogy Weezy súlyos pénzeket követelt Birdmantől és az általa igazgatott Cash Money kiadótól, állítása szerint nem fizették ki rendesen, és a Tha Carter V lemezét is visszatartották, igaz ezt Birdman később cáfolta. Az ügy 2015-ben a bíróságig jutott, Wayne ugyanis perre mert az igazáért és a pénzéért. Idén május végén aztán peren kívüli megegyezés született, a Cash Money Records anyaszervezete, a Universal Music Group 10 millió dollárban állapodott meg Lil Wayne-nel. Ezután kérdéses, hogy a rapper marad-e a kiadónál, mindenesetre nem sokkal a megegyezés után már együtt látták Birdmannel a stúdióban, most pedig ugye a fesztiváljára is meghívta.

Birdman egy rövidebb beszéddel készült a közönség és Wayne számára, melyben elnézést kért a rappertől. „Iszonyat jó érzés ismét itthon lenni a fiammal, örökké imádni fogom ezt az embert. Tudtam, hogy eljön ez a nap, csak nem tudtam mikor. De ez a tesó itt? Ő a legigazibb, legjobb, legkirályabb tesóm. Szeretnék tőle bocsánatot kérni, hogy tudja. A kezembe tette az életét és én őszinte leszek vele. Addig fogjuk nyomni, míg ki nem purcanunk” – csöppent el Birdman. 

[instagram]Bm7YTKTlxau[/instagram]
(Pitchfork)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés