Kövess minket

Hiphop

Birdman szerint Nicki Minaj minden idők legjobb női rappere

Na várjunk, nem Mc Ducky?

Megosztva

Forrás:

Így március elsején bátran kijelenthetjük, hogy az elmúlt hónap nagyjából csak Birdman-ről szólt. A Cash Money guru régen szerepelt ennyit a hírekben, elég csak a Toni Braxton-nal kötött eljegyzésére gondolnunk, vagy, hogy ígéretet tett Lil Wayne régóta visszatartott lemeze, a Carter V megjelenésére. Emellett bukott egy csinos kis összeget a Super Bowl-on, és így is maradt elég ideje vadul promózni új, Before Anythang: The Cash Money Story című dokumentumfilmjét. Ez azonban még nem minden, a minap ugyanis egy Rap-Up interjú során kijelentette: Nicki Minaj minden idők legjobb női rappere!

[vembed youtube=”ycA6e_Uxtzg” ]„Mindig mondtam, hogy a ő legjobb. A valaha élt legjobb női emszí, ez nem kérdés, ez tény. Olyan szintet képvisel mint senki más. Ő az elit. A férfiaknál is megállja a helyét, de a nők között egy valódi szörnyeteg” – mondta Birdman.

Természetesen illik komolyan venni a Madárember véleményét, csak egy aprócska tényről nem szabad elfelejtkeznünk; az egekig magasztalt Nicki maga is a Cash Money kötelékébe tartozik.

Rah Digga, Lauryn Hill, vagy az „újak” közül Young M.A. sem éppen amatőr, de inkább olvassátok el (eddig) 2 részes női rappereket feldolgozó cikksorozatunkat itt és itt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés