Kövess minket

Aztaa

Bíróságon kell felelnie fél gramm fűért Hujber Ferencnek

A színész korábban azt mondta nem megy elterelésre.

Megosztva

Forrás:

Tovább eszkalálódott Hujber Ferenc drogügye. A színész ellen eredetileg kényszerítés miatt indítottak nyomozást, miután a Bors információi szerint a felesége kihívta a rendőrséget. Az nem nyilvános mire vonatkozik a kényszerítés, de a hatóságok a gyámhivatalt is bevonták a történetbe, miután úgy ítélték meg, a pár vitája két gyermekükre is hatással lehet.

A történet viszont fordulatot vett, mikor egy házkutatás során drogot találtak Hujbernél, egész pontosan 0,5 gramm marihuánát. Erről még ő maga is beszélt egyik Facebook posztjában, ahol azt írta: „Bejöttek éjszaka a házamba és házkutatást tartottak a rendőrök!!! Házkutatást!!! Fél gramm füvet találtak, meg ami kimutatható volt a szervezetemben…mondom nem razzia, nem buli… A házamban!!!! Éjszaka! Nem tudom….féljek..?” Később azt állította, hogy nem megy elterelésre (ezzel megúszhatná a börtönt, hisz csak csekély mennyiséget találtak nála), de ezt a posztját később törölte, tehát lehet azóta meggondolta magát.

A rendőrség mindenesetre befejezte a nyomozást, az ügyészség pedig már vádat is emelt, ahogy a sajtószóvivő bulvárlapnak nyilatkozta: „A Szentendrei Járási Ügyészség kábítószer birtoklásának vétsége miatt vádat emelt. A bűncselekmény elkövetési tárgya egy rendőri intézkedés során lefoglalt, csekély mennyiségű kábítószer. A vádirat alapján az ügyben a továbbiakban a Szentendrei Járásbíróság jár el” 

Hujber azt állítja, elalváshoz kell neki a fű, melyet jobban preferál, mint a gyógyszereket.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés