Kövess minket

Hiphop

Bíróságon kellett megmagyaráznia 6ix9ine-nak, hogy kinek szól be az új dalán

Megosztva

Tekashi 6ix9ine habár már hivatalosan is szabad ember, a törvény szeme továbbra is rajta tartja a szemét. A rapper jelenleg is perben áll két emberrel, akik azt állítják, hogy részt vett a 2018-as kirablásukban, még ha csak passzívan is, az elmúlt napokban pedig fenyegetve érezték magukat, mert véleményük szerint 69 új dala, a „GINÉ” nekik szánt diss sorokat tartalmaz.

Seketha Wonzer és Kevin Dozier 1 millió dollár sérelemdíjat követelnek a rappertől a rablás miatt, Tekashi viszont kijelentette, hogy totál le van égve, tehát nem tud fizetni. A GINÉ klipjének megjelenése előtt ugyan nagy köteg pénzekkel videózta magát a közösségi oldalain, de állítja, azok hamis dollárok voltak, az egészet a felhajtásért csinálta.

A pár eközben azzal ment vissza a bíróságra, hogy 69 az új dalában őket támadja, olyanokat mond, hogy „kapják be a faszát és a golyóit”. Az ügyvédjük szerint „komoly lelki sérülést” okozott neki a diss trekk. 6ix9ine ügyvédje, Robert Meloni cáfolta ezeket a vádakat, és elmagyarázta a bíróságon, hogy a GINÉ valójában egy Lil Durknek szánt diss trekk, neki és az elhunyt King Von-nak szól be valójában. Meloni egyenesen azzal védekezett, hogy 6ix9ine-nak „muszáj” ilyen trágárnak lennie, mivel a hiphop világ „ezt követeli meg”.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés