Kövess minket

Bulvár

Birtokháborítás miatt tartóztatták le Kodak Blacket újévkor

Megosztva

Kodak Black ismét rács mögé került. A balhés rapper tavaly januárban szabadult, miután a korábbi amerikai elnök, Donald Trump kegyelmet adott neki, majd nemrég 90 napos kötelező rehabilitációs programját is elvégezte, most mégis szembe találta magát a törvénnyel.

A TMZ exkluzív információi szerint a rappert a floridai Pompano Beachen vették őrizetbe, miután birtokháborítást követett el újév hajnalban, vélhetően a nagy szilveszteri bulizás közben. Ügyvédje, Bradford Cohen azt állítja, hogy ez az egész eset csak egy „nagy félreértés”, mivel a rapper csak épp a környékbeli családoknak a tartozását akarta rendezni, de aztán a rendőrök megtudták, hogy a helyszínen van és őrizetbe vették, amiért hangosan bömböltette a zenét, és megzavarta a „köznyugalmat”.

Kodak tehát 2022 első pár óráját a börtönben töltötte, de azóta letette a kemény 25 dolláros óvadékot, és most már ismét szabad, ma pedig egy videót is feltöltött az Insta oldalára, ahol arról beszél, hogy szeret mindenkit, és a társadalomba való visszailleszkedése egy hosszú folyamat, aminek még csak az elején van.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés